Strand Stainless - Säkra hjälpmedel i rostfritt som ger dig en snygg inredningsdetalj!

Säkra hjälpmedel i rostfritt som ger dig en snygg inredningsdetalj!

Newsdesk 7/4 09:31

För att du ska kunna få ett komplett rostfritt badrum så har vi valt att bredda vårt sortiment och ta in ett hjälpmedel som idag behövs hos många individer, unga som gamla. Våra stödhandtag - givetvis rostfria - gör det enklare för dig att komma i och ur duschen/badkaret, för att ställa dig upp efter ett toalettbesök eller för stöd vid trappor.

Vi har tagit fram ett komplett sortiment av stödhandtag där vi erbjuder olika längder, vinklar och varianter. Med den dolda infästningen och det rostfria materialet blir stödhandtagen en snygg inredningsdetalj som förhöjer den lyxiga känslan i badrummet samtidigt som de uppfyller en viktigt funktion. För äldre och för de personer som har en funktionsnedsättning kan räcken avsevärt underlätta dag till dag-uppgifter. Våra räcken är testade och har en maxbelastning på 100 kilo.

"Vi har väl uttänkta stödhandtag till så gott som alla olika ändamål, oavsett om de är till för privat eller offentligt bruk. Viktigt för oss i framtagandet av stödhandtagen var att design och säkerhet gick hand i hand". - Peter Strand, VD.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status