Sweden Loyalty Group AB - Samarbete mellan Loyalty Group och Svenska PostkodLotteriet

Samarbete mellan Loyalty Group och Svenska PostkodLotteriet

Newsdesk 31/8 07:00

Svenska PostkodLotteriet och Loyalty Group AB har träffat ett avtal som innebär en helhetslösning för effektiv vinsthantering och ökad kundnöjdhet ? ett avtal som innebär att Loyalty Groups omsättning beräknas att tiodubblas.

Helsingborgsföretaget Loyalty Group arbetar med att hjälpa företag att bygga starkare kundrelationer, ökad lojalitet och högre kundnöjdhet genom effektiva kampanjlösningar, online medlemsbutiker samt online poäng/inlösenhantering. Målgruppen är i huvudsak företag som har många och långa relationer med konsumenter. PostkodLotteriet är ett av de mest effektiva lotterierna på den svenska reglerade spelmarknaden. Överskottet från lotteriet går till lotteriets förmånstagare som verkar för en bättre värld för människor, djur och miljö. Sedan starten 2005 har över sju miljarder kronor förmedlats till välgörande ändamål.

För att öka kundnöjdheten och ytterligare effektivisera hanteringen av lotterivinsterna har Svenska PostkodLotteriet nu slutit ett avtal med Loyalty Group, som levererar och administrerar en lösning för inlösen av den stora mängden småvinster i lotteriet. Kundchefen Christoffer Fröberg på Svenska PostkodLotteriet förklarar:

?Bara i år går över en miljard kronor till lottköparna i form av vinster. De vinsterna ska vara attraktiva, göra vinnaren glad och kännas bra i magen. Samtidigt ska det ske effektivt, så vi får mer över till det överskott vi förmedlar till våra förmånstagare.?

Loyalty Group har sedan några år levererat lojalitetslösningar till både medlemsorganisationer och större företag som vill stärka sina kundrelationer. Genom avtalet med Svenska PostkodLotteriet får Loyalty Group in sitt största kunduppdrag hittills och kommer därmed att mångdubbla sin omsättning. Sofie Persson, VD på Loyalty Group, sammanfattar:

?Vi ser en utveckling som går mot att allt fler branscher inser behovet av att bygga långsiktigt lojala kunder. Lojalitet bygger både värde och lönsamhet, och våra lösningar skapar möjligheter för företag och organisationer att ge sina kunder konkreta fördelar och mervärden. Vi är självklart mycket stolta och glada över att få samarbeta med Svenska PostkodLotteriet, som är en föregångare och förebild inom detta område.?


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status