Project Playground - Sarah Sjöström talar om sitt ambassadörskap för Project Playground

Sarah Sjöström talar om sitt ambassadörskap för Project Playground

Newsdesk 19/9 12:00


Project Playgrounds nya ambassadör Sarah Sjöström tackar ja till en kaffe och berättar om sitt engagemang för organisationen och dess arbete för utsatta barn.

Sarah Sjöström, väl känd för det Svenska folket som flerfaldig OS-medaljör sommaren 2016, vill inspirera andra att ta ställning för att hjälpa utsatta barn och på så sätt skapa ett bättre samhälle. Själv gör gör hon det genom att stödja organisationen Project Playground, som genom sitt arbete med utsatta barn verkar för att alla barn ska ges samma förutsättningar för en trygg tillvaro och en framtid med hopp och möjligheter. Med de verktyg som Project Playground ger målgruppen blir Sarahs medverkan som ambassadör även viktig för att visa att det är möjligt att nå sina mål bara man bestämmer sig. 

"Jag tycker att det är självklart att engagera mig för denna utsatta målgrupp, säger Sarah.  Alla barn har rätt att få vara barn och vi måste alla ta ställning till vilket typ av samhälle vi vill ha. Det är nu vi kan göra skillnad. Kan jag inspirera andra att ta ställning genom att stödja Project Playgrounds viktiga arbete har jag nått ett viktigt mål."

Sarah vill visa sitt eget stöd genom att själv starta en insamling för organisationen. Som tack för detta skänker Project Playground sitt signatur-armband till alla som väljer att bli månadsgivare under kampanjen. 

"För oss på Project Playground betyder den nära relationen till Sarah enormt mycket. Vi vill knyta till oss starka förebilder för vår målgrupp och Sarahs engagemang kommer att ge effekt på många barns självförtroende och framtid här i Sverige och i Sydafrika. Det ska bli mycket spännande att följa Sarahs aktiva deltagande i vår organisation framöver." säger Daniel Madhani, generalsekreterare för Project Playground.

Project Playground är en svensk ideell organisation grundad 2010 som verkar för att förbättra barn och ungas möjligheter i livet genom organiserad aktivitet, sport och social verksamhet. Vi arbetar individanpassat för att ge varje barn rätt förutsättningar och släpper inte deras hand för än de själva är redo att släppa taget.Vår vision är en trygg värld där alla barn och unga växer upp med framtidstro och möjlighet att påverka sitt eget liv. Genom egna verksamheter i både Sydafrika och i Sverige hjälper organisationen idag 820 barn dagligen.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status