Screen Interaction - Screen Interaction vann stort med Länsförsäkringar

Screen Interaction vann stort med Länsförsäkringar

Newsdesk 29/1 07:01

Design- och innovationsbyrån Screen Interaction hade en riktigt lyckad kväll under torsdagen när Mobilgalan gick av stapeln i Eric Ericssonhallen i Stockholm. När de åtråvärda guldmobilerna skulle delas ut vann byråns uppdrag för Länsförsäkringar Bank i en av galans tyngsta kategorier.

Länsförsäkringar Bank utsågs till vinnare i kategorin Årets mobilbank. Så sent som på onsdagskvällen hade de tagit hem två andra priser för sin mobilapplikation under WSA-galan som anordnades på Nalen i Stockholm.

? Jag är fantastiskt glad och stolt över vårt mobilteam som gör ett otroligt bra jobb. Jag beställer Sveriges bästa bankapp och de bara levererar. Vårt team är sammansättning av egen personal och samarbetspartners där Screen Interaction har en stor och viktig roll säger Susanne Bergh, chef för digitala kanaler på Länsförsäkringar Bank.

Screen Interactions vd Pernilla Dahlman är stolt över de framgångar som byråns samarbeten har resulterat i.

? Att se våra kunder vinna priser för vårt gemensamma arbete är helt fantastiskt. Den här utmärkelsen är ett kvitto på att digital tjänsteutveckling blir som bäst i ett nära samarbete mellan design- och utvecklingsteam och med kundens behov som utgångspunkt, säger Pernilla Dahlman, vd på Screen Interaction.

Om Mobilgalan:

I januari anordnades Mobilgalan för femtonde året i rad av tidningarna Mobilbusiness och Mobil. Där delades de åtråvärda guldmobilerna ut till årets främsta innovatörer, bästa mobilföretag och bästa mobiltelefoner och prylar. Vinnarna utses av en jury bestående av mobilexperter, branschfolk och journalister som bland de tävlande bidragen utser en vinnare i varje kategori.

För mer information, kontakta:

Pernilla Dahlman, vd,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Ericsson

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status