Asgari of Sweden AB - Se till att skydda ditt hem med en nätverkskamera, IP-Övervakningskamera från Prylstaden.se

Se till att skydda ditt hem med en nätverkskamera, IP-Övervakningskamera från Prylstaden.se

Newsdesk 16/10 09:50

Se till att skydda ditt hem med en nätverkskamera

Få platser är lika viktiga som vårt hem. Det är platsen där vi sover, äter och umgås. Här lever vi helt enkelt våra liv. Många av våra mest dyrbara och värdefulla saker samlar vi i våra hem. Därför är det extra viktigt att dessa är säkra. Ett smart sätt att övervaka sitt hem på är med hjälp av nätverkskameror.

En nätverkskamera liknar på många sätt en webbkamera. Bägge kopplas upp mot nätverket. Den största skillnaden är att nätverkskameran inte är kopplad direkt till datorn, exempelvis via en USB-kabel. Du drar istället en nätverkskabel till kameran och kopplar in den mot en strömkälla med en vanlig kontakt. Därefter kan du snabbt och lätt se vad som försiggår i ditt hem genom olika program som du kan nå både via datorn och via telefonen.

En nätverkskamera brukar även kallas för en IP-kamera och till skillnad mot en vanlig webbkamera så går det att koppla ihop flera IP-kameror. På så sätt skapar du ett övervakningssystem som du har full kontroll över själv. Många av dagens moderna övervakningskameror är inte bara prisvärda, de kommer även med flera avancerade funktioner. Det kan till exempel handla om att kameran aktiveras vid rörelse, att den har mörkerseende genom infrarött ljus eller att den har kapslingsklass IP67. Just IP67 innebär att kameran kan användas utomhus både vid torrt och regnigt väder. Kapslingsklassen anger hur säker kameran är mot damm och vatten.

Det finns många nätverkskameror att välja mellan idag. En del behöver inte ens en kabel, de kopplar upp sig till nätverket helt trådlöst. Varumärken som bland annat Asgari of Sweden tillverkar högkvalitativa IP-kameror som du med fördel kan använda för att bevaka ditt hem. Naturligtvis kan du även använda en nätverkskamera för att skydda andra delar av ditt hem, exempelvis ditt garage eller din sommarstuga.

Att tänka på när du ska välja kamera

Det är inte bara priset och själva hårdvaran som är viktig när du ska köpa en nätverkskamera för övervakning. Att kamerasystemet är lätt att installera och enkelt att använda är ofta mycket mer uppskattat. Klicka gärna på våra olika kameror för att läsa mer om användarvänligheten och andra fördelar med de specifika kamerorna

IP-Kameror för inomhusbruk

IP-Kameror för utomhusbruk

Det finns givetvis även dolda IP-Kameror


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status