SelfieJobs - SelfieJobs i samarbete med Teleperformance Nordic skapar över 200 nya jobb för bland annat ungdomar. Ny metod för jobbsök som fokuserar på enkelt, snabbt och nära.

SelfieJobs i samarbete med Teleperformance Nordic skapar över 200 nya jobb för bland annat ungdomar. Ny metod för jobbsök som fokuserar på enkelt, snabbt och nära.

Newsdesk 18/4 06:55

PRESSRELEASE Stockholm den 18 april 2016

SelfieJobs i samarbete med Teleperformance Nordic skapar över 200 nya jobb för bland annat ungdomar. Ny metod för jobbsök som fokuserar på enkelt, snabbt och nära.

Teleperformance Nordic skapar idag över 200 nya arbetstillfällen för bland annat ungdomar samt ett strategiskt samarbete med SelfieJobs. De nya jobben, som är på heltid och med avtalsenlig lön, är en bra start på karriären för ungdomar. Teleperformance arbetsplatser ligger i attraktiva och centrala lägen i Stockholm och Göteborg, varifrån man betjänar ledande varumärken med kundservice och support i syfte att öka kundupplevelse och lojalitet.

Tillsammans introducerar Teleperformance Nordic och SelfieJobs nu ett rekryteringskoncept som har stor potential för den svenska arbetsmarknaden.

- Enkel första kontakt i fokus.

- Video och bilder på både företag och kandidater för att skapa förståelse och attraktion

- Platsbaserad rekrytering för snabbt tillträde och mindre miljöpåverkan

- Första kontakt enkelt genom en like, chat och videointerjvu/möte

Teleperformance, som är världsledande inom kundservice, är första officiella partner för SelfieJobs med att använda denna lösning i rekryteringen till de nya tjänsterna redan till sommaren 2016. 

?Teleperformance Nordic? är en av Sveriges största arbetsgivare för ungdomar och med denna satsning skapas över 200 nya jobb. Vi har fått förtroendet att hantera kundupplevelsen för några av Sveriges mest kända företag. Att jobba på Teleperformance ger en god insikt i kundservice, affärsmässighet och problemlösning, liksom i digitala verktyg och system. Det är därför en av de bästa starterna för en karriär i näringslivet. Genom den här satsning kommer vi kunna visa bilder och video från arbetsplatserna i våra platsannonser och därmed attrahera nya grupper av jobbsökare, framförallt yngre jobbsökare, säger Jessica Ribbestam, HR Direktör på Teleperformance Nordic?.

SelfieJobs siktar på att bli Europas största jobapp genom att kombinera enkelt, snabbt och nära. Spotify är vår förebild för tillväxt dvs sök allianser, sikta globalt och var snabbast ut på banan . Samarbetet med Teleperformance Nordic är perfekt eftersom det öppnar en brygga i Sverige och hela Europa säger Martin Tall VD och grundare. Om vi kan synliggöra Sveriges fantastiska ungdom och deras talang och samtidigt göra det enkelt för företag att rekrytera kommer fler jobb skapas. Vi visar här på 200 jobb men tror det finns potential för 100 000 tals nya jobb och praktikplatser över hela landet avslutar Martin Tall VD och grundare på SelfieJobs.

Pressinformation

Jessica Ribbestam 070 866 9240 Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status