Haga Tårtcompani och Bageri AB - Semlan - en ny exotisk smaksensation!

Semlan - en ny exotisk smaksensation!

Newsdesk 19/1 06:20

Sedan Mattias Ljungberg på Tössebageriet skapade Semmelwrapen har semlan varit hetare än hetast och det tackar hela branschen för. Semmelhysterin är utan dess like, säger Oscar Målevik konditor och semmelmästare på Haga Tårtcompani & Bageri. I år vill vi leka med smakerna istället för med formen.

Haga Tårtcompani & Bageri lanserar en ny exotisk smaksensation i veckan ända fram till Fettisdagen den 9 februari. Först ut är en klassisk semmelbulle fylld med pistagemassa från rostade pistagenötter, syltad blodapelsin och apelsinblomsgrädde. 

Det finns ett geografiskt område som hamnat i centrum av många olika anledningar de senaste åren, men ännu inte främst pga smakerna. Mellanöstern är en värld som alltid fascinerat mig, med starka kulturella krafter som blir mer och mer påtagliga och kommer ta stor plats i vårt kök, säger Oscar Målevik. Det finns så många fantastiska råvaror och smaker vi i svenska köket länge missat, men det kommer nu. Med en stark tillströmning av människor kommer nya influenser som vi kommer gynnas av på så många sätt! Vi välkomnar nya smaker, nya svenskar, likaså nya varianter av semlan!


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status