Servistore AB - Servistore öppnar 4000kvm Self storage-anläggning i västra Linköping

Servistore öppnar 4000kvm Self storage-anläggning i västra Linköping

Newsdesk 3/3 11:39

Linköpings största förrådsoperatör blir ännu större. I sommar öppnar Servistore sin dittills största anläggning och passerar därmed drömgränsen på 10 000 kvm Self Storage bara i Linköping.

Servistores verksamhetsexpansion går i snabb takt och Q1 2017 gjorde man klart för att öppna sin tredje anläggning inom loppet av ett år. Av flera skäl en högintressant etablering som kommer skötas helt och hållet med Servistores branschunika teknik för onlinebokning och gör-det-själv-lösning för uthämtning av nycklar. Även geografiskt sett blir anläggningen unik då Servistore tar över EM-fastigheten i västra Linköping och för första gången förser även den västra delen av Linköping med Self storage. VD Ivan Elgstrand utvecklar;

Det här är en viktig affär för oss där vi geografiskt sett hamnar i ett intressant område där representation av Self storage saknas helt och där det byggs mycket i närliggande områden som Lambohov, Vallastaden och Djurgården. Närheten till universitetet och Mjärdevi har givetvis också stor betydelse. Sedan är en del av vår strategi är att successivt få ett större inslag av fastigheter som vi själva äger, därför är det här lite av en milstolpe för oss.

Konceptet med Self storage i gör-det-själv-format är något som Servistore lanserade under 2016 som den första förrådsoperatören i Sverige. I korthet möjliggör tjänsten att kunden kan boka och betala ett förråd online och några minuter senare tillträda sitt förråd, dygnet runt, på ett tryggt och säkert sätt. Redan första månaden stod den nya tjänsten för ca 50% av Servistores försäljning, vilket enligt Ivan var ett snabbare genomslag än väntat.

Det är så här vi uppfattar att allt fler vill konsumera self storage och här har vi försökt vara lyhörda och möta marknaden på ett bra sätt. Den fantastiska starten när vi lanserade tjänsten gav oss bara ytterligare en indikation på att detta faktiskt ÄR den nya generationen Self Storage, förklarar Elgstrand och fortsätter; det finns ett växande behov av förrådsyta i hela Sverige som taktar väl med övrig samhällsutveckling där det både är trångt och dyrt att bygga både bostäder, kontor och handelsytor. Här ser vi det som vår plikt att vara fortsatt lyhörda och proaktiva för att kunna fortsätta förflytta gränser. På så sätt vill vi underlätta utvecklingen för både privatpersoner och företag, säger Elgstrand

För mig och många andra Linköpingsbor så har nog alltid EM-fastigheten varit lite av ett landmärke; där man förr av tradition har köpt möbler så förvarar man nu istället möbler. Det tycker vi är lite extra roligt, avslutar Ivan. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status