Servistore AB - Servistore öppnar unik förrådsanläggning i City

Servistore öppnar unik förrådsanläggning i City

Newsdesk 16/11 14:26

För Servistore har kalenderåret 2016 varit ett år kantat av försäljningsrekord, lanseringen av en branschunik onlinetjänst och öppnandet av en ny anläggning i Örebro. Nu följer nästa steg i den planerade verksamhetsexpansionen och i veckan stod det klart att man Q1 2017 planerar att slå upp dörrarna till ännu en ny anläggning. Den här gången på Östra Storgatan i centrala Jönköping, ett stenkast från den pulserande stadskärnan med butiker, restauranger och parker. En toppmodern anläggning med en aldrig tidigare använd teknik för automatisk nyckelutlämning.

?-Den här etableringen visar verkligen att vi är på väg att sätta standarden för nästa generation av self storage där enkelhet och kundupplevelse står i centrum, utan att för den delen göra avkall på säkerheten, säger bolagets Vd Ivan Elgstrand. Den här lösningen ligger också i linje med hur vi uppfattar att marknaden i ökande grad vill konsumera den typ av tjänst som vi erbjuder; boka och betala ditt förråd online och tillträd några minuter senare oavsett vilken tid på dygnet det är, fortsätter Ivan.?

En nyckel till varför Servistore lyckas med detta tror Elgstrand är att de konsekvent vidhållit ett högt kundfokus samt en tydlig entreprenörsanda i bolaget. Ända sedan starten 2006 har Servistore haft en vision om en större betydelse av self storage i kundens vardagliga liv och Ivan är övertygad om att tiden nu är mogen för att ta första steget mot att ?föra erbjudandet närmare marknaden?.

?- I takt med ökad urbanisering ser vi det som vår roll att bidra med en tjänst som underlättar den processen. På så vis är den här etableringen unik där placeringen är mitt i centrum av en stad som växer kraftigt men där även den tekniska lösningen ligger i framkant för vår bransch. Med tanke på att det här är en butikslokal kommer dess utformning anpassas för att både locka förbipasserande men även bidra till ökad förståelse och nyfikenhet för self storage som koncept, avslutar Elgstrand.?


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status