Servistore AB - Servistore rekryterar CFO

Servistore rekryterar CFO

Newsdesk 3/5 13:48

Servistore som ligger bakom en helt digital satsning av self storage i Sverige finns idag representerade på fyra orter med åtta etableringar fördelat på ca 18 000kvm yta. Planen är en offensiv tillväxt de kommande åren på såväl befintliga som nya orter främst via organisk tillväxt men även förvärv av välskötta bolag.

Bolaget är i slutfas av processen att rekrytera extern kompetens till styrelsen för att hantera den fortsatta tillväxten på ett bra sätt, men har nu även tillsatt en CFO.

Vi letar efter specifika kompetenser men även rätt personligheter till styrelsen för att klara av utmaningarna de kommande åren på ett bra sätt. Vi är naturligtvis glada och lite förvånade över vilket intresse det ändå finns för att hjälpa oss vidare med Servistore. Rekryteringen av Edvin är ytterligare en pusselbit i den här ekvationen och känns helt rätt. Edvin känner till oss via sitt tidigare uppdrag på CENT och vi är övertygade om att den här matchningen är solid, säger bolagets Vd och ägare Ivan Elgstrand.

Edvin kommer senast från en roll som kontorschef på CENT (Norrköping) och har dessförinnan haft olika uppdrag inom Nordnet, H&M och Ikea. Edvin kommer i sin roll som CFO även att spela en viktig roll kring just nyetableringarna de kommande åren. Edvin börjar den 1 juni.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Nordnet

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status