SIA Glass AB - SIA Glass och Almondy avslutar säljsamarbetet - fokus på egna varumärken

SIA Glass och Almondy avslutar säljsamarbetet - fokus på egna varumärken

Newsdesk 31/5 07:00

Sedan oktober 2008 har SIA Glass haft försäljningsuppdraget för Almondy?s tårtor till den svenska dagligvaruhandeln. Almondy vill nu utöka satsningen i Sverige, vilket skulle kräva en större insats och mer resurser från SIA Glass. Efter ett gemensamt beslut avslutas säljuppdraget i augusti.

? Vi har haft ett bra samarbete i många år, men med tanke på att båda bolagen har höga målsättningar framåt är det dags att gå skilda vägar, säger Stefan Carlsson, marknadschef på SIA Glass och Sofie Funevik, marknadsdirektör på Almondy.

? Almondy är på väg in i en kraftigt ökad satsning på den svenska marknaden och för att nå våra mål behöver vi ett ökat fokus i butik. Från och med september kommer vi att ha det tillsammans med vår nya partner Sales Support, säger Sofie Funevik.

SIA Glass hade en fin tillväxt på 14 procent förra året och investerade samtidigt i en ny produktionslinje för att ta en större skopa av glass marknaden. ? Vi behöver vår säljkår, så enkelt är det. Målet är att öka produktionen med 50 procent och öka vår marknadsandel till 25 procent fram till år 2020. Därmed behöver vi lägga 100 procent fokus på SIA Glass produkter, säger Stefan Carlsson. Vi har fått en kalasstart på 2016 med lyckade lanseringar. Prognosen framöver ser lika god ut som väderprognosen den senaste tiden. 

För mer information:

Stefan Carlsson, marknadschef SIA Glass

0346 - 71 51 58

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status