Sigma AB - Sigma Industry i samarbete med ?Korta vägen?

Sigma Industry i samarbete med ?Korta vägen?

Newsdesk 27/2 20:45

Sigma Industry har valt att aktivt medverka till en snabb integration av utlandsfödda akademiker. 

Sedan en vecka tillbaka finns Nazanin Rahmati på plats hos Sigma. Nazanin har gått den 7 månader långa arbetsmarknadsutbildningen ?Korta vägen? som Folkuniversitetet utför åt Arbetsförmedlingen i samarbete med Umeå Universitet.
Korta vägen har som syfte att utomnordiska akademiker ska få chansen att bekanta sig med den svenska arbetsmarknaden och det svenska samhället, samt att förbättra sina språkkunskaper.

- Jag började min praktik på Sigma denna vecka och jag kände direkt var att företaget värdesätter gemenskap, vänskap och strävan efter att nå gemensamma mål. Här får jag nya lärdomar av Ingela min handledare som handleder mig tålmodigt, då mitt språk inte är perfekt ännu, säger Nazanin Rahmati.

- Med kundfokus, erfarenhet och engagemang skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare, säger Joachim Jillehed, regionchef.

Att komma till ett nytt land är inte lätt! Men nu tror jag att jag har fått ett gyllene tillfälle att få in en fot i det svenska samhället och få inblick i hur ett svenskt företag fungerar och hur man ska tänka för att få bli en del av det svenska systemet och arbetsmarknaden? säger Nazanin.

- Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt, fortsätter Joachim.

Sigma Industry East North AB är det snabbrörliga och nytänkande ingenjörs- och teknikkonsultföretaget inom bland annat produktutveckling, processteknik och produktionsteknik.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Sigma

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status