Sigma AB - Sigma Industry South utökar och fortsätter att bredda sin verksamhet i Jönköping

Sigma Industry South utökar och fortsätter att bredda sin verksamhet i Jönköping

Newsdesk 3/5 11:00

Sigma har sedan många år varit etablerade i Jönköping och har under senare år utökat sitt tjänsteutbud. De är idag ett av regionens största konsultbolag inom tekniska konsulttjänster. De tar nu nästa steg och vidgar sin verksamhet ytterligare genom att etablera en verksamhet inom elkonstruktion och automation.

Som ansvarig för denna nya verksamhet har man rekryterat Dag Hageman som har lång erfarenhet av området från bl.a. Rejlers. Han kommer att leda den nya satsningen från Sigma Industry Souths kontor i Jönköping.

? Jag är mycket stolt över den utveckling som Sigma Industry South haft under våra fem år i Jönköping och det förtroende som marknaden gett oss här. Med rekryteringen av Dag Hageman får vi nu mycket goda förutsättningar att bredda oss och utvecklas tillsammans med våra kunder, säger Lars-Johan Ahlqvist, VD för Sigma Industry South AB.

? Det är oerhört roligt att få bli en del av ett starkt och framgångsrikt Sigma Industry. Jag ser fram emot att kunna bidra med att bygga ett framtidens El & Automationsgäng i regionen, som kommer komplettera befintlig verksamhet på ett bra sätt, säger Dag Hageman, ny avdelningschef på Sigma Industry South.

Dag Hageman, Sigma Industry South

För mer information kontakta:
Lars-Johan Ahlqvist, VD, 0767-64 91 05
Dag Hageman, Avdelningschef, 0734-38 24 44

Sigma Industry South
Sigma Industry South är ett snabbt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom områden som produktutveckling, ergonomi och design, processteknik, beräkning samt produktionssystem och projektledning. 

Bolaget startades för fem år sedan och har idag över 200 anställda. Målsättningen är att med en gedigen branschkunskap, nytänkande och flexibilitet, förse industrin med konkurrenskraftiga ingenjörer inom teknik och
utveckling.

Sigma Industry South ingår i Sigma Group som ägs av Danir, som i sin tur ägs av familjen Dan Olofsson.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Sigma Rejlers

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status