Sigma AB - Sigma Vinner Mjukvaruupphandling

Sigma Vinner Mjukvaruupphandling

Newsdesk 1/9 09:19

Sigma vinner en mjukvaruutvecklingsupphandling inom Telecomindustrin i Blekinge. Affären innebär en stor tillväxt med upp till 36 personer. Affären beräknas årligen vara värd cirka 35 miljoner.

Upphandlingen påvisar att samarbetet mellan Sigma Technology och Sigma IT Consulting är den starkaste konsultgruppen i Blekinge med fokus på produktinformation, projektledning och mjukvaruutveckling inom R&D.

?Vi har som målbild att arbeta effektivt, hitta nya lösningar och idéer tillsammans med våra kunder. Det kommer att vara mycket arbete under de närmaste åren?, säger Johan Edlund, VD Sigma Technology Information AB.

Johan Edlund fortsätter:

?2016 har redan varit ett fantastiskt år med rejäl tillväxt och många nya medarbetare. Vi har vunnit 100% av alla lokala upphandlingar som vi har gett oss in i. Detta är jag mycket stolt över. Jag vet även hur mycket arbete vi lägger ned som bolag, för att vara i framkanten. Sigma använder sig av sitt globala nätverk för att kunna leverera på ett kvalitativt och kostnadseffektivt sätt åt sina kunder.?

?Vi har lovat våra kunder mycket. Nu är det upp till bevis att leverera. Sigma har erfarenhet och uppsatta interna processer kring hur vi tar över arbetet i stora arbetspaket?, meddelar Johan Thornadtsson och Tobias Kummel.

Avtalet gäller från oktober 2016. Sigma planerar att nyanställa ytterligare personer. Redan i veckan kommer 10 personer att ha erbjudits nytt jobb lokalt.

För ytterligare information kontakta

Johan Edlund, VD Sigma Technology Information AB
Mobiltelefon: +46 761 18 15 69; e-post: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Sigma

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status