Swedish _Incubators & Science Parks - SISP:s vd går vidare till nya utmaningar

SISP:s vd går vidare till nya utmaningar

Newsdesk 30/10 15:17

Kajsa Hedberg slutar som vd för Swedish Incubators & Science Parks, SISP. Efter dryga 1,5 år slutar Kajsa Hedberg som vd och går vidare till nya utmaningar.

SISP är en medlemsorganisation som omfattar Sveriges science parks och inkubatorer. Dessa innovationsmiljöer utgör en infrastruktur i det nationella innovationsstödssystemet på lokal och regional nivå och är verksamma över hela landet. Branschorganisationen etablerades för 15 år sedan, och sedan 2010 har verksamheten haft ett eget kansli som hanterar gemensamma medlemsfrågor.

- Kajsa har på ett fantastiskt sätt skapat en färdplan för vår branschorganisation, säger Lena Miranda, ordförande för SISP. Hon har bidragit med sin strategiska och strukturerande förmåga till att skapa en robust plattform för oss att ta nästa steg. Styrelsen har tagit emot Kajsas besked, och önskar henne all välgång i nästa karriärskliv. Vi är mycket glada och tacksamma för allt hon bidragit med under tiden som vd i vår organisation.

Så här summerar Kajsa Hedberg sin tid som vd för SISP.
- Det har varit en mycket givande och intensiv tid på SISP. Våra fantastiska medlemmar är mycket viktiga för Sveriges utveckling och fortsatta konkurrenskraft. Under min tid har vi tillsammans stärkt medlemmarnas position som viktiga aktörer för att attrahera internationella investeringar, nyttiggöra forskning samt öka innovationskraften inom såväl näringslivet som offentlig sektor. Dessutom har vi i SISP-teamet arbetat hårt för att utveckla och anpassa SISP:s erbjudanden utifrån medlemmarnas behov. Under min återstående tid hos SISP kommer jag att säkerställa en bra överlämning och grund för fortsatt arbete.

Nu blir nästa steg för SISP att hitta en ny kraft som kan axla rollen att bidra till att Sveriges inkubatorer och science parks får rätt förutsättningar att leverera och bidra till Sveriges ambitiösa mål om att bli en världsledande innovationsnation.

- Styrelsen sammanträdde i början av veckan och processen att hitta SISP:s nästa vd har redan inletts, säger Lena Miranda.

Kontakt:

Lena Miranda, ordförande SISP, 070-529 56 45


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status