Telavox - Skånska it-jättar i samarbete

Skånska it-jättar i samarbete

Newsdesk 6/2 15:04

Två av Skånes prisbelönta it-bolag gör en gemensam satsning. Telavox växel- och telefonitjänst Flow och Lundalogiks CRM-system Lime kan nu integreras med varandra för att göra jobbet enklare och mer produktivt för användaren.

Telavox kommunikationstjänst Flow har allt ett företag behöver för att enkelt kommunicera och samarbeta med kunder och kollegor - det är företagets telefoni, växel och chatt samlat i en app. Lundalogiks CRM-system, Lime CRM, samlar företagets information i ett system - allt från kunders kontaktinformation och affärsmöjligheter till att göra-listor och mailutskick.

Telavox och Lundalogik är två snarlika bolag och sedan en månad tillbaka kan deras tjänster alltså samarbeta. Resultatet blir en enklare och mer effektiv arbetsdag för användaren.

- Lundalogik är ett starkt skånskt it-bolag som precis som vi kommer från en traditionell bransch som de utvecklar i en tekniskt avancerad men framförallt användarvänlig riktning. Att få Flow att fungera tillsammans med ett CRM-system i framkant såg vi som en riktigt bra lösning för många, menar Jens Ganslandt, produktchef på Telavox.


Flow ska kunna integreras med flera grymma onlinetjänster
På Telavox huvudkontor i Malmö sitter 60 utvecklare som ständigt jobbar med att göra Flow ännu bättre och mer användarvänlig. Men för att tjänsten ska kunna täcka fler behov för kunden är integrationer en viktig pusselbit.

- Vi vill att Flow ska kunna samarbeta med massor av grymma cloud-tjänster för företag. Flow är en av de absolut bästa kommunikationstjänsterna på marknaden och när den integreras med andra tjänster i kundens ekosystem så skapas magi. På så sätt hoppas vi visa vägen för hur moderna telefoni- och kommunikationslösningar ska fungera, säger Jens.

Ring direkt från Lime
Med Flow kopplas både mobil och fast telefoni till Lime CRM. Det betyder att användaren kan ringa alla sina kontakter direkt från Lime CRM. Lime CRM kommer automatiskt känna igen att användaren har Flow installerat på datorn och ringa ut på ett smidigt sätt.

Inkommande samtal visas i Lime
När det ringer till ett Flow-telefonnummer och användaren svarar görs en sökning i Lime CRM. Vid träff visas personkortet i Lime CRM och användaren får upp den senaste historiken för kontakten och kan smidigt fortsätta fylla på anteckningarna.

För mer information kontakta:
Jens Ganslandt, produktchef på Telavox
Telefon: +46720801791
Mejl: jens.ganslandt@telavox.com

Om Lundalogik
Lundalogik hjälper företag från hela Norden att bli bättre på kundvård. Bolaget utvecklar och säljer digitala produkter för ?customer relationship management?, utveckling och hantering av kundrelationer. Lundalogik grundades 1990 och har 180 anställda. Företaget har kontor i Lund (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Bland kunderna finns allt från små enmansföretagare till stora organisationer. Läs mer på
www.lundalogik.se

Foto: Linda Ganslandt Photography


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status