NetPort Science Park - Skapa framgång med välmående personal

Skapa framgång med välmående personal

Newsdesk 10/3 07:52

Friskvård gör att vi mår bättre, orkar mer och lever längre. Studier visar även att produktiviteten på jobbet ökar liksom gemenskap och trivsel vilket i sin tur förbättrar den psykosociala arbetsmiljön. Och när de anställda mår bättre blir företaget mer framgångsrikt och konkurrenskraftigt.


Den 11 mars invigs den öppna arbetsmiljön Walk & Talk på NetPort Science Park i Karlshamn. Här har du möjlighet att röra på dig medan du jobbar vid skrivbordsförsedda gåband. Du kan även slå dig ner på en pilatesboll eller köra några övningar på stretchmattan. Du får tips på både övningar och lifehacks för ett friskare liv.

-Friskvård på jobbet kan motverka stress och förbättra det sociala samspelet. Walk & Talk är en del av vår ambition att ständigt förbättra arbetsmiljön för alla våra medlemmar, säger Kerstin Nensén, verksamhetschef på NetPort Science Park. Vi har även nyligen köpt in en cykel som våra medlemmar kan låna när de ska på möten på andra platser i stan. 

Välkommen till invigningen klockan 11 den 11 mars. Vi bjuder på bubbel och provsmakning av hälsobarer. Professionella instruktörer finns på plats som ger tips kring ergonomi på arbetsplatsen.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status