Skara Gross utökar!

TranslateRSSMobil

Skara Gross AB - Skara Gross utökar!

Skara Gross utökar!

Newsdesk 2/6 10:36

Skara Gross AB Expanderar!

Skara Gross AB är en växande familjeägt livsmedelsgrossist inom QSR sektorn (Snabbmatsrestauranger) i Skaraborg & på Västkusten sedan starten 2007.

Skara Gross ingår i KMCT Group. Samverkan i KMCT har gjort att Skara Gross AB tagit större marknadsandelar inom QSR restauranger i dem södra, och dem norra delarna av Bohuslän, Värmland samt Skaraborgsområdet.

Dom totala inköpen av livsmedlen ligger årligen i KMCT på 300 miljoner SEK idag.

Ökade omsättning och ökat intresse från våra kunder, både nya och befintliga, har gjort att vi behövde flytta till större lokaler, sedan årsskiftet 2015-2016.

Där vi nu har en bättre logistik, volymkapacitet, produktsäkerhet, samt en expansionsmöjlighet, och inte minst en Bättre Arbetsmiljö!

Detta gör även att vi kan hantera produkterna och våra kunder på ett mer rationellt sätt.

I dem nya lokalerna kommer vi även satsat på elektroniska system för att övervaka lager, packning, logistik för in och utlastning.

Vi kommer även att utveckla ett webbaserat ordersystem, där kunden kan lägga order längre fram på dagarna, samt kunna ha en bättre överblick över sina kostnader och sina inköpsvolymer. Detta innebär att vår servicegrad ut mot kund ökar.

Parallellt med detta kommer vårt innesälj att kontrollera order och ha daglig kontakt med kund.

Med en omsättningsökning på 117% på dom senaste 3 åren, så har vi nu beslutat oss för satsa ännu mer!

Vi kommer att rikta in oss på Food Service, Restaurang och Storhushåll i en större utsträckning. Vi kommer även att varumärkes sätta högkvalitativa produkter, via vårt förvärvade varumärke ?Your Food Sweden?.

Inom Your Foods varumärke, kommer vi att kunna leverera kvalitetssäkrade produkter av kött, fisk, fågel och skaldjur från både lokal producent samt från utländsk producent.

För att möta och bearbeta marknaden, så har vi anställt Peter Norén som Key Account Manager i Skara Gross AB.

PN kommer närmast från Aviko Norden där han arbetat med försäljning och ansvarat för kedjekunder i Sverige och grossister inom Västsverige.

PN har även en bakgrund inom Food Service sektorn och kommer att ta ansvaret för våra produktgrupper och leda försäljningen in i framtiden.

Vi ser även att efterfrågan på det lokala sortimentet samt det lokala entreprenörskapet växer och att efterfrågan på närhet är viktiga frågor för våra kunder.

Vår målsättning är att öka andelen på Food Service, Restaurang och Storhushålls marknaden, samt i förlängningen sätta vårt varumärke ?Your Food? på marknaden.

Idag har Skaragross AB 16 st. anställda och i framtiden, kommer vi att behöva utöka vår personalsituation med fler medarbetare.

Med vänliga hälsningar:

Gabriel & Tomas Özbek   


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status