Gothia Innovation - Skaraborg Invest ny delägare i Mewego

Skaraborg Invest ny delägare i Mewego

Newsdesk 10/1 07:00

Det lokala investmentbolaget Skaraborg Invest går in som delägare i Mewego AB. Genom kapitaltillskottet kan Mewegos besöksapp utvecklas klart för snabbare marknadsintroduktion inom besöksnäringen.

Mewego bilades 2017 av fem innovativa utvecklare vid Gothia Science Park i Skövde. Visionen är att ta den senaste digitala teknologin till besöksnäringen för att förända beteendemönstret för människor att gå på evenemang.

- Mewego är ett mycket spännande bolag med ett starkt team och en intressant produkt som löser ett verkligt behov på marknaden. Besöksnäringen är den näringsgren som har störst tillväxt såväl lokalt som globalt, säger Carl Henrik Ohlsson, vd Skaraborg Invest AB

Skaraborg Invest är ett riskkapitalbolag ägt av Länsförsäkringar Skaraborg, Gothia Innovation och 15 lokala företagsledare i Skaraborg. Skaraborg Invest är i och med denna investering delägare i tolv innovativa företag i Skaraborg.

- I Skaraborg Invest får vi en seriös ägarpartner som vet vad det innebär att bygga framgångsrika bolag av idéer. Förutom det nödvändiga kapitalet får vi erfarenhet, nätverk och engagemang som blir viktiga tillskott för vår framgång, konstaterar Jonas Lehnér, vd för Mewego AB.

Både Skaraborg Invest och Mewego finns i innovationsmiljön Gothia Science Park.

För vidare information, kontakta gärna:

Jonas Lehnér Mewego, vd Mewego AB, 0708-797532, jonas@mewego.com

Carl Henrik Ohlsson, vd Skaraborg Invest, 0708?717070, cho@skaraborginvest.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status