Semplicita AB - Skattekungen.se underlättar för privatpersoner vid beräkning av deklaration!

Skattekungen.se underlättar för privatpersoner vid beräkning av deklaration!

Newsdesk 21/3 06:15

Skattekungen.se hjälper privatpersoner att räkna på deklarationen. Detta gäller allt ifrån dubbelt boende som student/arbetare (inkomstdeklaration 1), resa till och från jobbet, försäljning av värdepapper (K4) och försäljning av bostad (k5 och k6). Väl inne på sidan får privatpersonen besvara några få frågor som tar cirka 2-5 minuter att fylla i och sedan får man ett svar direkt! Svaret innehåller färdiga beräkningar och en guide som visar hur man kan fylla i sina avdrag i skatteverkets blanketter/e-tjänst. Bolaget beskrivs lättast genom sin slogan; skatta rätt & väldigt lätt! 

Fokus på Semplicitas tjänster är att ta komplexa ekonomiska beräkningar och presentera dessa på ett mycket enkelt och pedagogiskt sätt. "För oss känns det viktigt att ha en lätthanterlig och självbeskrivande tjänst som alla Sveriges invånare skall ha lätt att förstå; oavsett ålder, och oavsett ursprung. När vi själva satt och läste på skatteverkets hemsida om olika regler, exempel och undantag upplevde vi att det var väldigt svårt att förstår samt att man lätt tappar bort sig på vägen. Även om jag anser mig vara relativt duktig på matematik och logik". Erik som läser sin sista termin på Datateknik vid Linköpings universitet fortsätter, "Då förstod vi också hur otroligt svårt detta måste vara för en person som ej haft svenska språket som modersmål hela sitt liv. Därför har vi också som mål att inom kort lansera hemsidan på bland annat engelska och arabiska". Målet är att det skall vara simpelt att deklarera för alla.

Tjänsten skattekungen.se är enbart startskottet för bolaget som har som vision att utmana många av samhällets stora komplexa, och vanligtvis dyra tjänster, för privatpersoner. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status