SmålandsVillan - SmålandsVillan ber barnfamiljer om hjälp för att bygga ett helt nytt hus

SmålandsVillan ber barnfamiljer om hjälp för att bygga ett helt nytt hus

Newsdesk 10/4 07:09

I år har SmålandsVillan byggt hus i 20 år. För att fira har de valt att ta fram ett hus som kommer innehålla allting som en barnfamilj behöver. Huset har de valt att kalla Barnsmarta Villan, och för att fylla huset med rätt sorts lösningar tar de hjälp av både befintliga och framtida kunder.

SmålandsVillans framgångsfaktor är sättet de bygger hus på. Husen byggs inomhus och monteras i moduler, de har fastställda planlösningar och lagom många tillval. Det gör att både produktion och montage går fort, samt att husen ligger i en prisklass som de flesta har råd med. Vilket har gjort att många barnfamiljer genom åren väljer att köpa en smålandsvilla.

I Barnsmarta Villan vill man samla detaljer, funktioner och former som tilltalar både stora och små. Huset ska vara tokigt, roligt och praktiskt i ett. Det ska passa de som har ett barn, de som har flera barn och de som planerar att skaffa barn.

Exakt vad huset kommer att innehålla vet man inte än. SmålandsVillan har nämligen valt att rådfråga svenska folket och väljer att bygga huset efter de förslag de får in.

Ingen vet vad en barnfamilj behöver bättre än familjen själva. Så vi frågar helt enkelt vad de saknar i sina hem idag och vad de drömmer om i framtiden. Förutom möjligheten att få sin idé förverkligad erbjuder vi en vinst på 20 000 kr från Rum21 för att locka så många som möjligt att delta. Säger Magnus Brusefält, marknadsansvarig, SmålandsVillan.

Alla förslag som kommer in sparas. Vissa kommer att lyftas fram för att testas i fabrik under året och ett flertal kommer att finnas tillgängliga i den nya husmodellen. De idéer som inte passar inom ramen för Barnsmarta Villan kommer att sparas för framtida utvecklings- och förbättringsarbete.

SmålandsVillan har förmånen att ha väldigt engagerade kunder. De delar gärna med sig av sina idéer och kommenterar ofta i våra digitala kanaler. Inom konceptet Barnsmarta Villan kan vi enklare och snabbare ta vara på deras insikter och förverkliga dem, vilket är jätteroligt och något vi hoppas att många av våra kunder kommer att uppskatta. Avslutar Magnus Brusefält.

Fler än 230 olika idéer har redan skickats in via företagets Facebook, Instagram och mail. Augusti i år är sista månaden att skicka in sin idé till Barnsmarta Villan och under 2018 räknar SmålandsVillan med att kunna presentera sitt unika hus.

Vill du veta mer?
Landningssida: smalandsvillan.se/barnsmart
Press och bloggare: smalandsvillan.se/bloggare
Kontaktperson PR: Anna Tichy, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status