SmartaSaker i Stockholm AB - SmartaSaker på NK i höst

SmartaSaker på NK i höst

Newsdesk 21/9 08:07

Nu i september öppnade SmartaSaker en pop up-avdelning på varuhuset NK i Stockholm. Avdelningen kommer att finnas på NK till slutet av januari 2018.

? Vi är väldigt glada över möjligheten att vara på Nordiska Kompaniet. Det är en inspirerande och kreativ miljö där vi får möta både befintliga och nya kunder. På NK finns också lång erfarenhet och stor kunskap kring köpupplevelse och kundservice som är värdefullt att kunna ta del av, berättar Ella Stemme, VD på SmartaSaker.

SmartaSaker startade med e-handel 2006 med idén att samla praktiska och smarta prylar på ett och samma ställe. Idag finns ett brett sortiment av saker såväl till kök och badrum som till trädgård, bil, cykel eller resa.

? E-handeln är fortfarande vårt huvudfokus men precis som vår butik på Sankt Eriksplan är pop up-avdelningen på NK bra marknadsföring för oss samtidigt som vi lär känna våra kunder på ett mer personligt sätt. För kunderna är fördelen att kunna se och prova produkterna innan man bestämmer sig, säger Ella.

En satsning sedan start har varit att lyfta fram svenska innovationer och idag är nästan en tredjedel av sortimentet svenska uppfinningar och innovationer. Osynlig reflexspray, vågdriven länspump, USB-kabel med synlig ström, yoghurthållare och automatisk parkeringsmätare är bara några exempel på uppskattade produkter som svenska innovatörer ligger bakom.

? På NK har vi en stor del av sortimentet på plats och ambitionen är att alla våra svenska innovationer ska finnas presenterade. Har man inte handlat hos oss tidigare så kommer man definitivt att upptäcka många kluriga och smarta prylar, avslutar Ella.

Du hittar SmartaSaker på Nedre planet nära NK Saluhall.

För mer info kontakta Ella Stemme, ella@smartasaker.se, 073-5445112


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status