Inlandsinnovation AB - SmartPlanes får prestigeorder på sin drönare Freya av US Army Corps of Engineers.

SmartPlanes får prestigeorder på sin drönare Freya av US Army Corps of Engineers.

Newsdesk 16/3 09:54

SmartPlanes har efter framgångsrika möten med VCU, Virginia Commonwealth University, och USACE, US Army Corps of Engineers, mottagit en order gällande fixed wing UAS, Unmanned Aerial Systems, Freya*, utrustad med multipla sensorer. Försäljningen är ett steg i en strategisk plan med avsikt att adressera kunder inom militär, polis, brandförsvar och sjöräddning/kustbevakning, och ses som ett genombrott i detta segment.

- I dagsläget kommunicerar SmartPlanes med flertalet intressenter i dessa kundsegment och intresset för SmartPlanes drönare är stort, säger SmartPlanes VD Ola Friström.

I och med detta och andra genombrott så har SmartPlanes växt mycket snabbt de senaste 6 månaderna och förväntas fortsätta växa den närmaste tiden.

- Vi på Inlandsinnovation är väldigt nöjda och stolta över bolagets snabba utveckling och vi ser goda möjligheter till fortsatt kraftig tillväxt, kommenterar Investeringsansvarig Leif Pettersson.

*SmartPlanes Freya är en mikroklass UAV. Nyttolastutrymmet kan bära upp till 600 gram av sensorutrustning, och Freya har i sin nuvarande konfiguration en flygtid på cirka 1h.

För mer info vänligen kontakta:

SmartPlanes: Roger Öhlund 070-323 25 43

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status