Weland Stål AB - ?Smidig hantering med ny rörlängd

?Smidig hantering med ny rörlängd

Newsdesk 22/12 09:44

Weland Stål har tagit fram ett nytt rör i Magnelis och passar även på att justera rörlängden för enklare transport. Numera finns rören i längden 1,5 meter samt 2,3 meter.

2,3 meter röret (RR2723) är 2350 mm långt med krympt ända. Röret används till nockräcke, takfotsräcke, snörasskydd, snöstopp, skyddsräcke höjd 500, 1100mm, weflexräcke och utrymningsbrygga. 1,5 meter röret (RR2715) är 1500 mm långt och har ingen krympt ända. Det används till skyddsräcke höjd 500 mm.

Byts av transportskäl

Rören har bytts till en kortare längd främst av transportskäl. Allt gods längre än 2,4 meter kostar extra att frakta samt att det oftast tar någon dag extra i leveranstid då det räknas som ?special? och hanteras utanför ordinarie turlista. Enligt Ulf Gustavsson, marknadschef på Weland Stål, innebär bytet även lättare hantering för kunderna.

- Det nya röret är smidigare att hantera och arbeta med. Kunderna kommer även märka en förenkling med leveransen, säger Ulf Gustavsson.

Ändrad skarvning

Det nya rören är i ytbehandling Magnelis och är som tidigare krympt i ena änden. Förutom längden så har skarvningen av de nya rören ändrats till två stycken självborrande skruvar. Dessa finns i satser om tio stycken eller 50 stycken, låsning i ändar är som tidigare.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status