Consid AB - Snabbväxande IT-företag blir digital partner till Sveriges största arbetsgivare

Snabbväxande IT-företag blir digital partner till Sveriges största arbetsgivare

Newsdesk 22/12 06:33

Samtliga stora konsultbolag i Västra Götalands län konkurrerade vid Västra Götalandsregionens stora ramavtalsupphandling gällande tjänster inom systemutveckling. Det snabbväxande IT- och managementkonsultföretaget Consid fick förtroendet att bli en av landstingets utvalda samarbetspartners. ?Mig veterligen så finns det nu ingen aktör i regionens offentliga sektor som inte har möjlighet att använda våra tjänster.?

Västra Götalandsregionen (VGR) är Sveriges största arbetsgivare. Med visionen ?Det goda livet? är VGRs övergripande uppdrag att understödja regionens hälsa- och sjukvård, tillväxt och utveckling, samt kollektivtrafik. VGR bistår flera hundra arbetsplatser och förvaltar cirka 1500 applikationer, följaktligen står landstinget nu inför stora utmaningar med digitaliseringen.

För att underhålla leveranser och tillgodose de behov regionen har inom området systemutveckling etablerade VGR en ramavtalsupphandling där regionens samtliga stora konsultföretag fick lämna anbud. Det snabbväxande IT- och managementföretaget Consid fick full pott i kvalitetsutvärderingen och var därmed en av de sex leverantörer som vann ramavtal och kommer bistå VGR med den efterfrågade IT-kompetensen. Avtalets omfattning uppskattades enligt upphandlingsunderlaget till totalt 35-45 miljoner per år och sträcker sig över totalt fyra år.

IT-företaget besitter sedan tidigare ramavtal med några av de största konsultköparna i regionen. Petter Bergström, regionansvarig för Consid Göteborg, är mycket stolt över Göteborgskontorets bedrift.

- Jag är otroligt glad över den resa Consid Göteborg gjort de senaste åren. Mig veterligen så finns det nu ingen aktör i regionens offentliga sektor som inte har möjlighet att använda våra tjänster. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med VGR där vi på ett effektivt och flexibelt sätt bistår landstinget att bygga upp sin vision.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status