Södertörnskommunerna - ?Södertörnsamarbetet anställer ny utvecklingsledare

?Södertörnsamarbetet anställer ny utvecklingsledare

Newsdesk 29/6 08:08

Södertörnsamarbetet är ett samarbete mellan åtta kommuner på Södertörn. Syftet med samverkan är att stärka den kommunala och regionala utvecklingen som gynnar Södertörn och dess kommuner. Samarbete sker inom flera områden, bland annat gymnasiet, energi, miljö, återvinning och med en gemensam räddningstjänst.

Södertörnsamarbetet anställer nu en strateg/utvecklingsledare som ska utveckla och samordna kommungemensamma verksamhets- och utvecklingsfrågor ? Cecilia Mårtensson. Cecilia har en fil. mag. från samhällsplanerarlinjen vid Stockholms universitet och kommer närmast från en tjänst som utredningsledare på Trafikverket region Stockholm. Hon har arbetat i många år som expert på SKL i transport och infrastrukturfrågor och har också haft olika tjänster i Södertälje och Norrköpings kommun.

Cecilias roll i Södertörnsamarbetet innebär bland annat att initiera, stödja och följa upp de projekt och nätverk som drivs inom ramen för samarbetet. En annan viktig del är kommunikations- och påverkansarbete främst inom infrastrukturområdet som står i särskilt fokus i Södertörnsamarbetet.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status