SoffaDirekt Scandinavia AB - SoffaDirekt storsatsar på mobil e-handel

SoffaDirekt storsatsar på mobil e-handel

Newsdesk 23/6 08:10

Möbler och heminredning är en av de starkaste tillväxtbranscherna inom svensk e-handel. Att klicka hem en soffa på nätet är inte längre något ovanligt. Utvecklingen har gått otroligt snabbt och inget talar för att trenden skulle ge vika. Kombinationen av låga priser, snabba leveranser och enklare returhantering är starkt bidragande faktorer. ?Vår verksamhet har utvecklats kontinuerligt månad för månad sedan vi grundade SoffaDirekt. Men vi har sett hur trafiken har förflyttat sig från stationära datorer till mobila enheter, därför känns den här satsningen fullt naturlig. Vårt mål är att trafiken ska återspeglas i försäljningssiffrorna. Vår övertygelse är att kunderna vill konvertera även i mobil, bara att det har varit för krångligt hittills.?, säger Roberto.

?Vi ville sticka ut och våga vara oss själva?
Förutom att SoffaDirekt utgick från mobiltelefon när de började skissa på sin nya design, så har de även valt ett mer avskalat och stilrent formspråk. ?Förutom att satsa fullt ut på responsivitet, så ville vi sticka ut och våga vara oss själva. Det är lätt att man glömmer bort det och stirrar sig blind på alla andra. Nu har vi hittat en approach som är mer SoffaDirekt?. Istället för att låta sajten ta överhand så har SoffaDirekt låtit våra produkten stå i fokus. ?Kunden har ingen glädje av häftiga effekter eller avancerade script. De vill ha en användarvänlig hemsida?, tillägger Roberto.

Direkt från fabrik till slutkonsument
SoffaDirekt har lång erfarenhet inom design och produktion av stoppmöbler. Som producent av soffor och sängar har de tillverkat tiotusentals möbler till de skandinaviska hemmen. Men år 2012 bestämde sig företaget för att börja sälja direkt till slutkonsument. ?Tidigare var våra kunder uteslutande nordiska möbelhandlare. Idag arbetar vi mestadels mot privatkonsumenter, vilket krävt en enorm omställning i produktionsledet. Men det har varit en fantastisk resa. Vi är otroligt nöjda, utvecklingen har varit över förväntan. Nu hoppas vi på att vi kan ta ytterligare steg framåt i och med nya sajten?, avslutar Roberto.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status