Sund Affärsbyrå Sund Affärsbyrå - Sund Affärsbyrå hjälper företagare att undvika tvångslikvidation.

Sund Affärsbyrå hjälper företagare att undvika tvångslikvidation.

Newsdesk 1/1 01:00

Vi ser ett växande problem med tvångslikvidationer som bland annat drabbar nya företagare som inte har revisor. Många gånger beror likvidationen på att företagare inte förstått att man måste ha redovisning, bokföring, årsredovisning och bokslut i sin verksamhet.                                                  Problemet bottnar ofta i att företagaren tror att det räcker med enbart förenklad deklaration. Så är icke fallet utan det krävs betydligt mer än så. Om tvångslikvidation inträder så är den oåterkallelig, men situationen går att lösa på korrekt laglig väg. Vi på Sund Affärsbyrå löser dina problem när du befinner dig i tvångslikvidation så att du kan behålla ditt utskänkningstillstånd eller vad du nu vill rädda ur ditt drabbade bolag. En tvångslikvidation leder i många fall till en konkurs där konkursförvaltaren är skyldig att anmäla företagaren för bokföringsbrott.
Vi hjälper företagare att undvika att hamna i detta dilemma genom att ge dem rätt råd och sköta deras lagstadgade dokumentering. Det har vi lång erfarenhet av.
Sund Affärsbyrå erbjuder allsidig rådgivning och daglig hantering inom verksamhetsområdena ekonomi, skatt och juridik. www.sundaffarsbyra.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status