Södertälje Centrumförening - Sommarkonsert i Södertälje City bokar John Lindberg Trio!

Sommarkonsert i Södertälje City bokar John Lindberg Trio!

Newsdesk 16/5 05:45

Med ena foten i klassisk rockabilly och den andra i modern rockmusik har dalatrion John Lindberg Trio ? eller JLT helt enkelt ? blivit en av Sveriges mest älskade liveakter. Den 4 juli kommer de till Södertälje City.

?Vi vill ha en bredd i våra sommarkonserter och med Molly Sandén bokad den 18 juli känner vi att vi har en jättebra kombo här med JLT, som också är en väldigt populär och uppskattad liveakt men i en helt annan kategori. Det kommer bli mycket energi, charm och puls!?, säger Lena Raattamaa, Event- och Marknadskoordinator på Södertälje Centrumförening.

Lena fortsätter: "Vi har haft väldigt populära konserter tidigare med till exempel Top Cats och dansbandet Larz Kristers. Vi tror JLT kan locka liknande publik, och samtidigt tillföra något nytt till Sommarkonserterna och skapa en riktigt kul kväll i Södertälje City"

?JLT har aldrig varit tightare och hungrigare. Nya låtar och uppdaterat driv - gör er redo!? hälsar John Lindberg i ett pressmeddelande.

Sommarkonserterna hålls traditionsenligt på Stora Torget, och förutom de stora akterna blir det en chans för lokala förmågor att uppträda för hemmapubliken, som förband. Tips på lokala akter kan skickas till arrangören Södertälje city på info@sodertaljecity.se 

Evenemangen är öppna och kostnadsfria för alla.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status