Hoi Förlag AB - Sophia Sundberg lär oss hur vi skaffar oss modet att nätverka

Sophia Sundberg lär oss hur vi skaffar oss modet att nätverka

Newsdesk 3/12 14:23

Sophia är föreläsare, författare och serieentreprenör. Hon är född och uppvuxen i Stockholm men har även bott och arbetat i Dublin, London och i Köpenhamn. Hon bor med sin familj i Järfälla strax norr om Stockholm. När hon inte skriver böcker, föreläser eller håller utbildningar så lagar hon gärna mat, umgås med vänner, reser, odlar egna grönsaker eller vistas i ?Torpet? från 1852 som ligger i norra Småland.

Redan som 14-åring startade hon sitt första företag. Hon kallar sig positivitetsvulkan och har idétinnitus. Med ett väldigt driv och huvudet fullt med idéer har det blivit några olika bolag genom åren. Idag driver hon två bolag, Ypsilon AB och Whyse AB.

Sophia har vunnit pris som Årets Affärsnätverkare flera gånger och det är kunskaperna i att nätverka och i mingelteknik som Nätverka bör man ? men hur gör man? är byggd på. 

Mer om boken:

Ska du på ett mingel? Läs om fällorna du ska undvika och använd checklistan, så att du får med dig allt. Du får dessutom en mängd bra tips och exempel på hur du kan följa upp dina kontakter och hur du underhåller ditt nätverk längs vägen mot nya framgångar.

Boken är tänkt att användas praktiskt ? vik hundöron på sidorna, gör anteckningar, sätt i post-it lappar, hoppa fram och tillbaka i den och läs det du behöver just när du behöver det. Att vara väl förberedd är nyckeln till allt! Nätverksproffsen har redan tagit till sig boken.

?Denna kommer jag bära med mig i min väska varenda dag i ett helt år för att kunna slå upp den sida jag behöver bäst i olika situationer så jag kan lära mig allt om detta enkla, men ändå komplexa ämne?.

Att nätverka är en konst och Sophia Sundberg behärskar den till fullo. Och det gör snart du också ? vi ses i vimlet!

För mer information, kontakt med författaren och för att beställa recensionsexemplar vänligen kontakta förlaget på:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status