Energy Save Nordic AB - ?Spännande modell från ES Energy Save ? mycket intressant, speciellt för dig som bor i kall klimatzon?

?Spännande modell från ES Energy Save ? mycket intressant, speciellt för dig som bor i kall klimatzon?

Newsdesk 14/1 11:52

?Spännande modell från ES Energy Save ? mycket intressant, speciellt för dig som bor i kall klimatzon?

Artikel publicerad av Norska förbrukarrådet (Norska motsvarigheten till Konsumentverket) 2015.11.09

ES värmepumpssortiment utökas nu med en topptestad och mycket effektiv ny luft/luft modell: AA 5,5 Performance.

Oberoende tredjepartstester har länge varit ett mycket viktigt verktyg för oss på ES i produktutvecklingen eftersom det möjliggör jämförelser av våra värmepumpar med andra fabrikat, där vi kontinuerligt strävar efter att leverera mer effekt och besparing än konkurrenterna till ett attraktivt pris.

I den norska motsvarigheten till Konsumentverket, Forbrukerrådets, stora värmepumpsguide placerar sig modellen högt i samtliga av testets delar och modellen anses vara särskilt intressant för dig som bor i kall klimatzon, vilket också är den klimatzon som gäller för Sverige och Norge.När alla data i guiden vägs samman mellan och man tittar på förhållandet mellan pris och prestanda så är det AA 5,5 Performance som hamnar allra högst upp i listan av samtliga 48 listade modeller och fabrikat. Resultatet gäller specifikt för kallt klimat. En avgiven effekt på respektabla 2,95 kW vid extrema ?22grader möjliggör en årsverkningsgrad(SCOP) på hela 3,7 i kallt klimat.ES AA 5,5 Performance har mycket höga SCOP oavsett klimatförhållande och är även testad med ett SCOP på hela 4,7 för medeltempererad klimatzon, vilket kan vara intressant för dig med kustklimat som bor i ett område med milda vintrar.

Fredrik Sävenstrand, VD på Energy Save Nordic AB:

  • ES enkla affärsidé är att leverera kvalitativa värmepumpar och tillbehör som ger brukaren bästa möjliga besparing per investerad krona i utrustning. I en marknad där bättre testmetoder gör det allt lättare för konsumenten att jämföra produkter utifrån pris och verklig prestanda, kommer det långsiktigt att också prissätta produkten i förhållande till den besparing som produkten har förmåga att generera för användaren. Utnämningen i förbrukerrådets stora värmepumpsguide är därför ett varmt välkommet oberoende erkännande och bevis för att ES verkligen levererar bästa möjliga besparing per investerad krona!

För ytterligare info

Artikel: http://www.forbrukerradet.no/guide/2015/enda-flere-modeller-i-den-store-varmepumpeguiden/

Guide och resultat: http://fbrno.climg.no/wp-content/uploads/2015/11/2.1_2Kald_3Kompromiss_0Alle_48.pdf

RSK-nummer inomhusdel: 649 37 43

RSK-nummer utomhusdel: 649 37 44


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status