Raw Mill Marketing Solutions - Spara flera tusen i månaden! Jämför bästa kreditkorten 2016

Spara flera tusen i månaden! Jämför bästa kreditkorten 2016

Newsdesk 16/3 12:10

Gillar du att resa mycket? Gillar att gå på stan och shoppa? Det finns en hel hord av konto- och kreditkort vilket försvårar att hitta vilken som passar dig och dina behov, då bruset blir större. Vi samlar in och jämför kreditkort på den svenska marknaden. Sajten lanserades under 2015 men vi började jämföra olika kreditkort först under februari i år. 

Intresset för kreditkort bara ökar och ökar vilket inte minst kan förklaras med att samhället blir allt mer kontantlöst, och i med att intresset ökar så ökar även behovet av att kunna jämföra alla möjliga versioner av kreditkort på marknaden.

Det finns över 100 olika betalkort i Sverige så det är snudd på omöjligt att förstå skillnaderna, fördelarna och vilket som passar just dig och dina behov bäst, vilket Få-Lån.se vill ändra. Vi vill vara en guide för dig som konsument så du hittar rätt kort för rätt behov. En opartisk jämförelse helt enkelt.

Vi som grundat Få-Lån.se har själva haft stora problem att förstå vilka olika typer av kort det finns, vilken typ av bonus som ges och vilka villkor dom haft. Särskilt då vi är frekventa resenärer som årligen flyger till Thailand, Mallorca och Kanarieöarna så ställdes vi inför den svåra jämförelse av kreditkort och vilket som har bra reseförsäkring samt vilka avgifter de har utomlands. Vi ville även jämföra de olika kortens valutakostnader samt vilka kreditkort som har bra bonus och rabatter. Det var av den anledning som vi insåg att behovet av en jämförelse av kreditkort behövdes på Få-Lån.se.

Siffror från E-Barometern, som publiceras av PostNord, visar att de flesta väljer att betala med kort framför faktura i Sverige. Med andra ord är kortbetalningar (betal- och kreditkort) mer populär än fakturabetalning som metod vid betalning när svenskar gör sina köp online. 

Vi gillar med använda kort som betalningsmetod i Sverige. Det är stora skillnader mellan nationerna om man tittar på de nordiska siffrorna. Svenskarna gör fler kortköp på nätet än grannarna i Norge och Finland. Många svenskar har upptäckt den flexibilitet och trygghet i hanteringen av kort även på nätet. Mycket tack vare bättre betalningslösningar från aktörer så som Klarna och Collector, men även med tanke på att svensken går ifrån hanteringen av fysiska pengar och därav känner vi oss bekväma och säkra att handla med konto- och kreditkort såväl i matbutiken som när vi handlar på nätet. En annan stor fördel med kortbetalningar är den förbättrade överblicken över dina inköp när du betalar med kort - särskilt på nätet - vilket ju ger bättre kontroll över din egen ekonomi.

Vill du veta mer om oss och hur vi jämför de olika kreditkorten så är du välkommen att gå in på www.Få-Lån.se

Lina Alsén

Public Relations på Få-Lån.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status