Unga Aktiesparare - Spara långsiktigt och regelbundet är två gyllene regler som gynnar Unga Aktiesparare dagar som i dag!

Spara långsiktigt och regelbundet är två gyllene regler som gynnar Unga Aktiesparare dagar som i dag!

Newsdesk 9/11 14:07

Vi jobbar för att dagar som denna inte ska skrämma iväg ungdomar från börsen. Då världens börser skakar ska man som ung ta lär dom av det och förstå att på lång sikt har börsen historiskt sätt alltid återhämtat sig. Har man som ung möjlighet att ge sig in på börsen, allt man behöver är 200kr, kan tillfället som nu ges vara en bra start. Sparandet ska vara långsiktigt och regelbundet. Viktigt är att förstå vad man köper, sprida sina risker och hålla sig informerad.

Unga Aktiesparare främjar att man i tidig ålder börjar spara och lär sig vikten av hur man på långsikt ska spara på bästa sätt. Vi jobbar för att utbilda ungdomar i sparande och aktier, varje år arrangera våra medlemmar över 300 event för att nå ut till så många nya personer som möjligt. Att vi som organisation har 230st ideellt engagerade medlemmar som sitter i våra styrelser i 36 städer runt om i Sverige ser vi som en stor fördel. För att öka intresset och spridningen av Unga Aktiesparare lanserar vi idag (161109) vår nya hemsida. Under 2016 har utvecklingen pågått med att ta fram ett helt nytt sätt att synas och kommunicera med nuvarande samt potentiella medlemmar online. Där man lättillgängligt kan hitta våra event och träffar, ansöka om medlemskap men framför allt läsa intressanta artiklar och ett levande bloggflöde, där kända bloggprofiler samt medlemmar kan blogga om allt som har med aktier, börsen och ekonomi att göra. Man kan även ta del av vår podd #partapengar och medlemmar kan diskutera sparande och aktier i ett forum, där medelålder är 20år. Ingen ska ångra att man vågade ta steget in på börsen som ung, men det krävs mod och kunskap för att ta steget. Därför finns vi på Unga Aktiesparare genom vårat nätverk med 12.026 medlemmar.  


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status