Sparbanken Rekarne - Sparbanker utvecklar framgångsrikt samarbete

Sparbanker utvecklar framgångsrikt samarbete

Newsdesk 28/8 13:05

Tre geografiskt närliggande sparbanker fördjupar sitt goda samarbete ytterligare när Bergslagens Sparbank nu förvärvar en tredjedel av Portfolio Försäkra. Försäkringsbolaget ägdes tidigare till lika delar av Sparbanken Rekarne och Sparbanken Västra Mälardalen.

Portfolio Försäkra erbjuder kvalificerad, skräddarsydd rådgivning och förmedling av försäkringar och finansiella produkter.

? Portfolio Försäkras mål är att förenkla kundens vardag, erbjuda bra och trygga placerings- och försäkringslösningar för företag och privatpersoner ? med kundens unika behov och förutsättningar som utgångspunkt, säger Mikael Bohman, VD på Sparbanken Västra Mälardalen.

Portfolio Försäkra bistår även med stöd vid generationsskiften och pensionsanalyser. Förutom att de samarbetar med flertalet av de svenska försäkrings- och fondbolagen arbetar de även med ett antal utländska försäkringsbolag.

? Vi är mycket nöjda med förvärvet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Portfolio Försäkra, Sparbanken Västra Mälardalen och Sparbanken Rekarne, säger Cecilia Jeffner, VD på Bergslagens Sparbank och får medhåll av Sparbanken Rekarnes VD Mats Bengtsson:

? Att vi tre Sparbanker, som geografiskt gränsar till varandra, gemensamt arbetar för att ge våra kunder högkvalitativa försäkringslösningar känns som ett fantastiskt samarbete, avslutar Mats Bengtsson.

För mer information
Mikael Bohman, VD Sparbanken Västra Mälardalen
Telefon 0221?344 58
Mobil 070?556 52 35
E-post mikael.bohman@sparbankenvm.se

Cecilia Jeffner, VD Bergslagens Sparbank
Telefon 0581-880 42
Mobil 070-608 80 42
E-post cecilia.jeffner@bergslagenssparbank.se

Mats Bengtsson, VD Sparbanken Rekarne
Telefon 016-15 81 19
Mobil 070-682 96 92
E-post mats.bengtsson@sparbankenrekarne.se

Fakta om Portfolio Försäkra AB
Portfolio Försäkra AB startade 1990 och blev 2014 ett dotterbolag till Sparbanken Rekarne AB. Vid årsskiftet 2017/2018 förvärvade Sparbanken Västra Mälardalen halva bolaget. Bolaget står under tillsyn av Finansinspektionen och har tillstånd att bedriva försäkringsförmedling i samtliga försäkringsklasser, förmedling av fondandelar, samt förmedling av olycksfall- och sjukförsäkringar. För mer information om Portfolio Försäkra besök www.portfolioforsakra.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status