Special-Elektronik - Special-Elektronik ny distributör för Promax mätinstrument

Special-Elektronik ny distributör för Promax mätinstrument

Newsdesk 14/3 07:08

Special-Elektronik AB har tecknat ett avtal med PROMAX Electronica S.L. för distribution av deras test- och mätinstrument inom kabel-TV och fiberoptik.
? Mätinstrument är en viktig produktgrupp för oss och vi är glada och stolta över att Promax valt att teckna avtal med oss. Promax har den kompetensen vi letar efter samt marknadens bredaste sortiment av användarvänliga produkter, säger Ola Pettersson, produktansvarig för Kabel-TV och Fiberoptik på Special-Elektronik.

Avtalet innebär att Special-Elektronik utökar sitt sortiment inom mätteknik vilket är ett viktigt komplement till Special-Elektroniks befintliga produktsortiment.

Promax, med huvudkontor i Barcelona, har mer än 50 års erfarenhet och expertis av att tillhandahålla innovativa test- och mätinstrument. De är sedan en lång tid väletablerade på den svenska marknaden genom en tidigare distributör.

? Vi är mycket glada över att ha ett företag som Promax ombord. Det stärker oss ytterligare som ledande teknikleverantör och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Åke Larsson, VD på Special-Elektronik.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Kabe

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status