SpeedLedger - SpeedLedgers systersajt Nystartad.se lanserar nytänkande gratisverktyg för att göra en klassisk SWOT-analys

SpeedLedgers systersajt Nystartad.se lanserar nytänkande gratisverktyg för att göra en klassisk SWOT-analys

Newsdesk 23/5 07:23

SpeedLedgers systersajt Nystartad.se vill hjälpa startups, entreprenörer och nystartade företag att på ett enkelt, smidigt och roligt sätt komma igång med att starta sitt företag. Därför har Nystartad satsat på olika verktyg för att underlätta uppstarten. Ett sånt verktyg är den klassiska SWOT analysen.

Genom att lista ditt företags eller din affärsidés styrkor, svagheter, möjligheter och eventuella hot får du som entreprenör och företagare en tydlig bild av var du står i förhållande till konkurrenterna och en hint om vilken väg du ska gå i din utveckling. Du tvingas även tänka realistiskt på de svagheter som din verksamhet kanske har och de hot som kan komma utifrån eller inifrån organisationen.

Vi på Nystartad anser att det är viktigt att utvärdera och analysera vart ditt företag och företagande är påväg. Då är SWOT-analysen ett fantastiskt verktyg att använda för att hela tiden ligga på topp och att utveckla sin verksamhet. Nystartad.se?s nya verktyg presenterar på ett enkelt och snyggt sätt den klassiska analysen och ger användaren en sammanställning med kort sammanfattning.

Testa verktyget på nystartad.se/swot-analys 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status