SpeedLedger - SpeedLedgers systersajt Nystartad.se lanserar verktyg för affärsmodellen Business Model Canvas.

SpeedLedgers systersajt Nystartad.se lanserar verktyg för affärsmodellen Business Model Canvas.

Newsdesk 27/5 13:58

En affärsmodell möjliggör för dig att utvärdera din affärsidé eller din befintliga verksamhet för att kunna utvecklas, evolutionera och bli bättre. Business Model Canvas är en välanvänd affärsmodell som bland annat används av många entreprenörstävlingar runt om i landet.

Affärsmodeller kan ibland vara lite svåra att få grepp om. SpeedLedgers systersajt Nystartad.se vill hjälpa startups, entreprenörer och nystartade företag. Med enkla webbverktyg som presenteras på ett snyggt och enkelt sätt hjälper Nystartad entreprenörer i startskedet av sitt företagande. Ett verktyg för Business Model Canvas är ett i raden som presenteras på sidan.

Business Model Canvas strukturerar din affärsmodell i nio olika delar: värdeerbjudande, kundrelationer, kundsegment, distribution, nyckelpartners, nyckelaktiviteter, nyckelresurser, kostnader och intäkter. Modellen beskriver hur din affärsidé, eller befintliga verksamhet skapar, levererar och fångar ett värde för din målgrupp. Tanken med verktyget är att underlätta för de som vill göra en canvas genom att förklara begreppen och erbjuda ett färdigt mallverktyg.

Testa Business Model Canvas på nystartad.se/business-model-canvas


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status