Sprinkle AB - Sprinkle AB tillkännager beslut om att ej fullfölja det föreslagna förvärvet av Stockholm IT Ventures AB

Sprinkle AB tillkännager beslut om att ej fullfölja det föreslagna förvärvet av Stockholm IT Ventures AB

Newsdesk 28/5 13:22

Styrelseledamöterna i Sprinkle AB och Stockholm IT Ventures AB har beslutat att ej slutföra förvärvsavtalet mellan de två bolagen. Efter tillkännagivandet av förvärvet den 26 april 2019 har båda parter arbetat intensivt för att slå samman bolagen. Efter en månad av förberedelser inför fusionen har det dock blivit uppenbart att de två parterna kommer att ha mer nytta av att arbeta som affärspartners än att vara en del av samma företag.

Därför har det beslutats att det är bäst för båda parter att ändra förvärvsavtalet till ett partnerskapsavtal. Sprinkle har under förvärvprocessen med Stockholms IT Ventures ledningsgrupp fortsatt att utveckla sin egen strategi med det ursprungliga målet att bli noterat på Frankfurtbörsen. Därav kommer Sprinkle genom ett omvänt förvärv av ett börsnoterat Frankfurtbolag att noteras på Frankfurtbörsen samt kommer att lägga till tre nya spännande affärsenheter till sin portfölj.

Sprinkle kommer att återkomma med ett separat pressmeddelande med mer information om den nya strategin och riktningen de närmaste dagarna.

"Den senaste månaden har vi tillsammans med Stockholm IT Ventures arbetat intensivt för att slutföra förvärvet. Dock har vi kommit till insikt om att det inte ligger i Sprinkle´s intresse att gå vidare med förvärvet och önskar Stockholm IT Ventures all fortsatt framgång med sin verksamhet. Jag ser nu fram emot att fortsätta vårt affärsförhållande som två separata bolag som arbetar mot liknande mål. "- Ian Cassiman, VD Sprinkle AB

?Vi ser fram emot att arbeta i nära samarbete med Sprinkle AB. Det har blivit uppenbart under de senaste veckorna att vi har mycket att erbjuda varandra, men våra strategier är olika och det här avtalet kommer att gynna båda våra företag mer än att vara en del av samma företag?.- Bert Scheen VD Stockholm IT Ventures AB


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status