Sprinkle AB - Sprinkle sticker ut hakan och signar världsartisten Jessica Folcker som Ambassador

Sprinkle sticker ut hakan och signar världsartisten Jessica Folcker som Ambassador

Newsdesk 26/4 10:24

Sprinkle, som idag köpts upp av Stockholm IT Ventures (listat på Frankfurt Stock Exchange) fortsätter att expandera sitt nätverk av ambassadörer genom att signera den berömda artisten Jessica Folcker.

Sprinkle har skapat Sprinkle Fusion Model som med hjälp av Artificiell Intelligence likriktar dotterbolagens plattformar och anpassar så stora delar som möjligt av dem till Sprinkle´s fintech ekosystem. Detta skapat för de som vill nå den globala investeringsmarknaden, digitalisera sin ekonomi och ta steget in i framtiden.

Tillsammans med Sprinkles Main Ambassador Denise Lopez kommer Jessica Folcker med sin gedigna erfarenhet, nätverk och engagemang att globalt promota Sprinkle Fusion Model i sina roller som ambassadörer.

Jessica blev en internationell stjärna över en natt när hon lanserade sitt debutalbum ?Jessica?. Hon är mest känd för sina två internationella hits "Tell Me What You Like" och "How Do I Know (Who You Are)", båda utgivna 1998 och "(Crack It) Something Going On" som Jessica gästar på, blev en stor hit för Bomfunk MC's 2002.

- I Sprinkle har vi skapat en kraftfull digital investerings- och distributionsplattform och vi är nu mycket glada och stolta att ytterligare kunna förstärka vårt nätverk av framstående personer genom rekryteringen av Jessica Folcker som vi hälsar varmt välkommen, säger Ian Cassiman, VD Sprinkle AB.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status