Sprinkle AB - ?Sprinkle tillkännager lanseringen av JessicaFolcker.com

?Sprinkle tillkännager lanseringen av JessicaFolcker.com

Newsdesk 17/6 12:26

Sprinkle Group meddelar idag den föreståeende lanseringen av Jessica Folckers nya webbplats jessicafolcker.com. Den nyutvecklade webbplatsen kommer ge en titt in i Jessicas Folckers värld. Hon är en ?superwoman? med flera starka sidor som musiker, artist, mamma till fyra härliga barn och en kommunikatör.

I början av 2019 signerade Jessica Folcker sig som influencer för The Sprinkle Group. Efter mötet med Thony Norelli, en av grundarna och affärsutvecklaren åt Sprinkle samt Denise Lopez, Main Ambassador för Sprinkle och nära vän till Jessica, introducerades hon för hela sprinkleteamet i Stockholm.

Som en influencer kommer Jessica också få ett IR-ansvar, skriva pressrealeser, delta i event, sköta om investerarrelationer, blogga på sin hemsida samt skriva på Sprinkle Dailys nyhetsportal, Sprinkles engelska nyhetsplattform.

- Vi blev inte bara inspirerade av Jessicas positiva utstrålning, utan också så tagna av hennes naturliga begåvning och hennes sociala kompetens. Hon går in i rummet och har ett fantastiskt sätt att få alla att känna sig bekväma och få igång människor. Vi ser så mycket potential i Jessica som en stark ambassadör och kan knappt vänta på att se hennes blogg!, säger Ian Cassiman, VD på Sprinkle.

- Sprinkle Group har gett mig en plattform där jag kreativt kan uttrycka mig själv som skribent och i rörlig media. Mitt intresse för finanser, fastighetsbranschen, affärsutveckling och fintech har under den här korta tiden hos Sprinkle blivit riktigt ?boostad?. Det enda jag kan säga är: Buckle up! Stora saker är på gång, säger Jessica.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status