Handelshögskolan i Stockholm Executive Education AB - SSE Executive Education bäst så in i Norden - igen

SSE Executive Education bäst så in i Norden - igen

Newsdesk 15/5 07:01

I Financial Times internationella rankning av business schools inom management- och ledarskapsutveckling behåller SSE Executive Education sin topplacering i Norden och de baltiska länderna. Och klättrar samtidig internationellt.

Financial Times publicerar årligen en rankning av världens bästa business schools som erbjuder olika former av management- och ledarutvecklingsprogram. Det är den största återkommande rankningen som görs av företagsinriktade ledarutbildningar. För 17:e året i rad listas SSE Executive Education som bästa aktör i Norden och de baltiska länderna. SSE Executive Education klättrar även totalt sett och återfinns på plats 26 (plats 28 förra året) i den internationella rankningen av världens bästa business schools.

? Resultatet från Financial Times visar att vi har nöjda deltagare och nöjda kunder. Vi tillhör toppskiktet i världen och vi är klart bäst i Norden sedan länge. Att vi placerar oss så högt i den internationella konkurrensen är ett starkt kvitto på vår relevans, och samtidigt en indikation på det stora intresset runtom i världen för det svenska ledarskapets unika framgångsrecept. Men för att behålla vår position så måste vi fortsätta utvecklas, utmana oss själva och hela tiden sträva efter att bli ännu bättre, säger Anders Richtnér, vd för SSE Executive Education.

? Det finns i dag tusentals management- och ledarskapsutbildningar, och konkurrensen är stenhård, därför blir jag extra stolt över att vi är bra, så in i Norden bra, fortsätter Anders Richtnér

Mer om rankningen hittar du på Financial Times hemsida, klicka här

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Richtnér
Vd, SSE Executive Education
Tel: 073-659 77 27
E-mail: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status