Handelshögskolan i Stockholm - SSE MBA Executive Format 2017

SSE MBA Executive Format 2017

Newsdesk 3/2 13:50

Den 30 januari påbörjade 48 förväntansfulla studenter programmet SSE MBA Executive Format 2017 vid Handelshögskolan i Stockholm. Programmet sträcker sig över 18 månader och riktar sig till yrkesverksamma chefer och ledare, som arbetar heltid parallellt med sina studier. Syftet med programmet är att lära deltagarna att bygga, leda och utveckla organisationer.

Deltagarna representerar en mängd olika branscher och olika akademiska discipliner. Av de 48 deltagarna är 29% kvinnor, 46% har utländsk bakgrund och 19 länder finns representerade i gruppen. Snittåldern är 39 år.

?Den samlade erfarenheten i gruppen är mycket stor, och vi ser fram emot att jobba tillsammans under de närmaste 18 månaderna?, säger Karin Wiström, Director SSE MBA.

Under utbildningen genomför deltagarna ett antal ?live? projekt i sina organisationer. Detta är projekt som skapar mätbart värde och positiv förändring i de organisationer de genomförs.

?Jag förväntar mig att bli utmanad på ett sätt som jag inte har blivit tidigare, att tillägna mig kunskap inom områden som jag inte har studerat tidigare, och att skapa nya nätverk och givande relationer med de andra studenterna?, säger Louise Croneborg Jones, Water Resources Specialist på Världsbanken, och en av årets MBA-deltagare.

Exempel på andra deltagande organisationer är ABB, Akademiska Hus, Atelje 71 LLC, Ericsson, Formuesforvaltning, Islandsbanki, Kinnarps, Kongsberg Automotive, Nordic Choice Hotels, Nortura, Siemens, Swedbank, Södra och Veidekke.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Karin Wiström
Programchef SSE MBA
Handelshögskolan i Stockholm
karin.wistrom@hhs.se

070-651 21 43


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Swedbank Ericsson

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status