Hästföretagarna - Stall Sonakull Månadens Företag

Stall Sonakull Månadens Företag

Newsdesk 22/11 21:48

Stall Sonakull drivs av Ulrika Johansson, som ordnat turridning i de natursköna trakterna av Gnosjö i Småland sedan 2002. Ridturerna utgår från en gård som gått i släkten i generationer, och nu hyser haflingerhästar. Rasen härrör från Alperna, och Ulrika har funnit att hästarna passar utmärkt för den kuperade terrängen, som hennes gäster får uppleva på nära håll och i lugnt tempo.

Förutom naturintrycken förmedlar Ulrika vikten av att kommunicera med hästen som gästen tilldelats. Hennes hästar används också till hästunderstödda aktiviteter med funktionsnedsatta personer och inom missbrukarvården, i samarbete med behandlingshem.

Att utveckla företaget och samtidigt ge gästerna tillfälle till personlig utveckling är värdefulla drivkrafter för Ulrika. Hon är medlem i Hästföretagarna, vilket både ger ett eget nätverk och en chans till inflytande över utvecklingen inom hästnäringen.

? Hästföretagarna har en viktig uppgift att fylla när det gäller att omvärldsanalysera företagsklimatet för hästföretagare i Sverige och vara med och påverka beslutsfattare och andra organisationer när det behövs, anser Ulrika Johansson.

Kontakt

Ulrika Johansson

Stall Sonakull

Epost:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status