IT/BPO Sri Lanka - Starkt erbjudande till svenska företag som vill reducera kostnader, öka flexibiliteten och få kompetensförstärkning inom redovisning, bokföring samt inmatning av data.

Starkt erbjudande till svenska företag som vill reducera kostnader, öka flexibiliteten och få kompetensförstärkning inom redovisning, bokföring samt inmatning av data.

Newsdesk 20/8 13:05

En av Sri Lankas mest välrenommerade och största företagsgrupper satsar nu på Sverige genom sitt dotterbolag INFOMATE World.

InfoMate Pvt Limited, (www.infomateworld.se) är ett helägt dotterbolag till Sri Lankas största företagsgrupp, John Keells Group och en del av koncernens IT-sektor. InfoMate är en specialistleverantör av outsourcade redovisnings- och datainmatningstjänster genom, för kunden, kompetensmässigt skräddarsydda team.

Vi på InfoMate har stor erfarenhet av att ge service till kunder i Norden. InfoMate har en långvarig relation med VEGA partners AS, ett av de ledande redovisningsföretagen i Norge. Vi utför fakturahantering, hantering av huvudbok, bankavstämning, underhåll av leverantörsregister för VEGA med Visma och X Ledger.

InfoMate hanterar även databehandling och administrativa uppgifter för våra kunder i Norge och Sverige. Vi är därmed mycket kunniga och erfarna på flera system som t ex Visma Business, Visma Global och Mamut, X Ledger, Super Office och MS Access.

Vad vi erbjuder till svenska företag som vill reducera kostnader, öka flexibiliteten och få kompetensförstärkning är;

Inom finans och redovisning

  • Leverantörsskulder
  • Kundreskontra
  • Uppdatering av banktransaktioner
  • Underhåll av huvudboken

Databehandlingstjänster

  • Digitalisering av dokument

Administrativa uppgifter

  • Kontroll och bokföring av tidkort
  • Hantering av felmeddelanden
  • Avstämning av fakturor

Mer information om INFOMATE World;

www.infomateworld.se

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status