Stockaboo AB - Stockaboo AB lanserar ny tjänst för aktie- och finansintresserade!

Stockaboo AB lanserar ny tjänst för aktie- och finansintresserade!

Newsdesk 17/8 09:13

Det nystartade företaget Stockaboo lanserar en ny kostnadsfri tjänst för aktie- och finansintresserade. Tjänsten går ut på att låta användarna diskutera aktier och andra finansrelaterade ämnen i realtid i chattform. Varje aktie som finns på den svenska marknaden har en egen kanal och användarna kan ta del av och dela med sig av information direkt i sin webbläsare eller i Stockaboos egen app för smartphones och tablets.

På www.stockaboo.com kan intresserade nu bli medlemmar för att få tillgång till en unik ny tjänst på marknaden. 

? Vi har länge själva känt att det har varit segt och krångligt att diskutera aktier med andra aktieägare. De forum som finns är inte särskilt användarvänliga och inte snabba nog. Aktiehandeln sker i realtid, varför ska inte diskussionerna kring den också göra det? säger Mathias Johansson, VD i Stockaboo AB. 

Varje aktie på den svenska marknaden har sin egen kanal och det finns även kanaler för att diskutera till exempel index, valutor, swingtrading eller grundläggande frågor som rör allt från vilket konto som är bäst att ha sina aktier i till hur en stoploss-order egentligen fungerar. 


För mer information, kontakta Mathias Johansson, VD i Stockaboo AB. 

e-mail:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status