Stockaboo AB - Stockaboo ingår strategiskt samarbete med FinWire!

Stockaboo ingår strategiskt samarbete med FinWire!

Newsdesk 11/10 09:31

Det strategiska samarbetet mellan Stockaboo och FinWire går ut på att FinWire levererar nyheter till Stockaboos diskussionstjänst via sin nyhetstjänst, FinWire Smallcap.

Samtliga nyheter som Finwire släpper angående bolag på Aktietorget, First North, Nasdaq Stockholm Small Cap och Nordic Growth Market, samt nyheter som berör equity crowdfunding kommer att publiceras i respektive bolags diskussionsrum på Stockaboo. När detta sker får användarna omedelbart en notis till sin mobila enhet eller i webbtjänsten.

? Samarbetet mellan FinWire och Stockaboo skapar en unik tjänst för våra användare. Nyheter och diskussioner kring företag och aktier samlas direkt i de aktiekanaler där diskussionerna sker. Tillsammans skapar vi ett nytt direktmedium för information och kommunikation, säger Mathias Johansson, VD i Stockaboo.

? Genom Stockaboo når vi vår målgrupp direkt och får omedelbar återkoppling på våra nyheter på ett unikt sätt, säger Fredrik Hansson, VD i FinWire.

Utöver detta får också Stockaboo tillgång till innehåll från Finwire TV.

För mer information, kontakta Mathias Johansson, VD i Stockaboo.

Om Stockaboo:
Stockaboo är en kostnadsfri tjänst för aktie- och finansdiskussioner i realtid. Varje aktie på den svenska marknaden har sitt eget diskussionsrum och det finns även möjlighet att diskutera till exempel index, valutor, råvaror eller grundläggande frågor angående finanshandel.

Om FinWire:
Finwire är Sveriges snabbast växande nyhetsbyrå inom börs och finans. Nyhetsflödet är nischat mot områden som småbolag, fonder och sociala medier.

e-mail:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status