App Delight AB - Stockholmare mot lantisar ? vilka är egentligen smartast?

Stockholmare mot lantisar ? vilka är egentligen smartast?

Newsdesk 2/6 08:11

Genifejden är den platsbaserade frågesportsappen för iPhone och Android där spelarna tävlar utifrån sin geografiska plats mot grannar och vänner. Sedan lanseringen tidigare i år har appen laddats ner över hela Sverige från norr till söder och har därmed etablerat en användarbas i Sveriges samtliga län.

En vidareutveckling av tjänsten lanseras på nationaldagen den 6 juni då Genifejden publicerar kampanjen ?Stockholmare vs Lantisar? där användarna via en webbplats kommer kunna ta del av hur andra spelare i olika delar av Sverige presterar kunskapsmässigt i appen. 

När Anna Kinberg Batra 1998 uttalade de numera bevingade orden ?Stockholmare är smartare än lantisar? rasade hela svenska folket. Inget passande uttalande tycker vi på Genifejden heller men det betyder förvisso inte att hon hade fel. Via Genifejdens platsbaserade frågesportsapp tänkte vi därför reda ut vilka som är smartast ? stockholmarna eller lantisarna?

Tävlingen pågår från nationaldagen till midsommarhelgen (2016-06-06 till 2016-06-26) och ställningen i tävlingen kommer att redovisas minut för minut på webbplatsen.

På webbplatsen finns också mer information om tävlingen.

http://www.genifejden.se/stockholmarevslantisar


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status