Telavox - Stockholms Stadsmission väljer Telavox

Stockholms Stadsmission väljer Telavox

Newsdesk 23/3 07:41

Stockholms Stadsmission har tecknat ett ramavtal med det Malmöbaserade it- och telekombolaget Telavox. Avtalet gäller växel, mobil och fast telefoni.

Stockholms Stadsmission är en ideell förening som arbetar för att göra Stockholm till en mänskligare stad för alla. Organisationen har cirka 550 anställda och 400 volontärer. Avtalet mellan Stockholms Stadsmission och Telavox gäller växeltjänster och cirka 550 mobila och fasta anknytningar, bland annat.

- Det är viktigt att vi kan garantera en stabil och säker telefoni för alla våra verksamheter och i alla situationer. Telavox är rätt leverantör för det uppdraget. De kommunikationslösningar som vi nu får är moderna och flexibla vilket också avspeglar hela vår organisations arbete, menar Mona Ekesryd IT-chef på Stockholms Stadsmission.

Ramavtalet sträcker sig över tre år och gör det även möjligt för fler stadsmissioner runt om i landet att ansluta sig.

- I ett allt mer krävande samhälle blir insatser från organisationer likt Stockholms Stadsmission viktigare och viktigare. Vi är glada och stolta över att kunna hjälpa Stockholms Stadsmission i deras arbete med en effektivare kommunikation, menar Filip Kirsten, ansvarig för avtalet med Stockholms Stadsmission hos Telavox.

Avtalet tecknades i februari.

För mer information, vänligen kontakta
Monica Linderoth, Head of Marketing & Communication Telavox: 040 620 00 36

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status