Stockpicker AB - Stockpicker vill utmana finansbranschen genom ett samarbete med Talita

Stockpicker vill utmana finansbranschen genom ett samarbete med Talita

Newsdesk 1/7 08:32

Den ideella organisationen TALITA, som hjälper kvinnor ur prostitution, pornografi och människohandel, har inlett ett unikt samarbete med Stockpicker AB - ett ledande företag inom aktie- och fondanalys. Stockpicker utmanar resten av finansbranschen att ta ställning och stödja Talitas verksamhet.

?Företag i finansbranschen är inte kända för att ta ställning i samhällsfrågor, men det tänker vi ändra på? säger Stockpickers VD Mats Ahlskog, som menar att näringslivet kan göra mycket mer för att stötta privata initiativ, och hjälpa de svagaste i samhället.

Talita driver skyddade boenden med rehabilitering, i Sverige och utomlands, för kvinnor som vill lämna sexhandeln och forma ett nytt liv. Talita ger det första akuta stödet och fortsätter sedan med traumabearbetning och integrering i samhället.

?Genom att få förmånen att samarbeta med företag som Stockpicker, kan vi hjälpa unga flickor och kvinnor som lever på samhällets okända skuggsida. Våra klienter kommer till oss efter polistillslag mot sexköpare, människohandlare och hallickar. De är svårt traumatiserade och behöver omfattande stöd - ofta långt mycket mer än samhället kan ge? säger Anna Sander, en av Talitas grundare.

Stockpicker kommer att introducera TALITA till kunder och samarbetspartners och utmana även dessa att bli företagspartners. Genom bolagets nätverk når man ut till över 60 000 privatpersoner och företag.

För mer information kontakta:

Anna Sander och Josephine Appelqvist, grundare Talita

Mobil: 0734-404 404 eller 0708-351470

Mail: info@talita.se

Mats Ahlskog, VD Stockpicker AB

Tel: 08-662 06 69

Mail: mats@stockpicker.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status