Incit AB - Storsatsning ger kunder snabbare service

Storsatsning ger kunder snabbare service

Newsdesk 14/2 13:06

Incit startar en eftermarknadsavdelning för att kunna ge snabbare service till kunderna. Vi rekryterar flera nya medarbetare för att möta kundernas behov.

Bland nyrekryteringarna finns Oscar Gyllensten som är chef för den nya avdelningen. Han har tidi-gare jobbat på Incit och var med och etablerade Incit Xpand i Nederländerna. Närmast kommer Oscar Gyllensten från Akelius Fastigheter där han jobbade med Incit Xpand och verksamhetsut-veckling.

? Det känns roligt att vara tillbaka på Incit och att få vara med om detta spännande skede. Incit Xpand är en väldigt bra produkt. Dagens kunder är mer mogna än för några år sedan. De har ofta väl inarbetade processer och har krav på anpassade lösningar. Vi på Incit behöver möta dessa krav på ett snabbt och effektivt sätt, säger Oscar Gyllensten.

? Kunderna vet tidigt vilka tjänster de behöver och vill snabbt komma igång. Det kan den nya ef-termarknadsavdelningen hjälpa till med. Exempel på tjänster som efterfrågas är digital signering, köhantering, hyra, ärendehantering och felanmälan, säger Oscar Gyllensten.

För mer information, kontakta:

Göte Berntsson, CEO ?

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status